HET SCALLOG CONCEPT

SCALLOG ontwerpt en bouwt flexibele Robot & Software oplossingen voor het automatiseren van distributieplatformen voor e-commerce, retail en industriële sectoren.

ROBEX is uw BENELUX partner voor de aankoop, integratie en het onderhoud van SCALLOG systemen


4 voordelen van SCALLOG

Schaalbaar en flexibel; aanpasbaar aan je behoefte op ieder moment

Efficientie van 450 tot 600 picks per uur – snelle ROI

Betere ergonomie voor uw operatoren

Tot 30% ruimtebesparing in een beveiligde zone


1. DE MOBIELE ROBOT

De BOBY robot zorgt voor de verplaatsing van de rekken. De robot navigeert binnen een gesloten ruimte door middel van vloergeleiding en nu ook de mogelijkheid tot een datamatrix of QR code. Het systeem gaat automatisch laden via een docking systeem wanneer daar behoefte toe is. De supervisory software zorgt voor een vlekkeloos beheer van de robotvloot.


2. HET WERKSTATION

Het werkstation zorgt voor de interactie tussen de mobiele robots en de operator; werkstations kunnen worden gebruikt voor het orderpicken enerzijds en voor het aanvullen van uw voorraad anderzijds. De inrichting van deze stations gebeurt volgens de behoeften van uw proces; met intuitieve pick-to-light en put-to-light ondersteuning.


3. DE MOBIELE REKKEN

De rekken bestaan in twee standaardmaten en de legborden worden ingericht volgens uw behoefte en producten: lengtes 1000 of 1200mm, breedte 800mm en hoogte 2200 of 2500mm. De totale belading van het rek bedraagt 600kg met een maximaal gewicht van 150kg per individueel legbord.