Het is niet altijd duidelijk of een collaboratieve robot voldoet aan de mogelijkheden binnen uw bedrijf. De instap naar de aanschaf van een nieuwe robot ligt soms te hoog. Hoe goed werken de software-platformen? Wat zijn de mogelijkheden van vision? Welke cyclustijden kan u verwachten?

Waarom eerst eens geen robot huren en hem zelf een keer grondig testen of enkele toepassingen bouwen? De cobot of collaboratieve robot is dankzij zijn toegankelijke software zeker een waardevolle optie voor mensen die zelf een stuk willen automatiseren.

Daarom biedt ROBEX de mogelijkheid aan om een cobot of collaborative robot te huren. Het staat de gebruikers dan vrij om de technologie te ontdekken én technische ondersteuning te krijgen van specialisten indien dat nodig zou zijn.

ROBEX maakt hierbij gebruik van Techman cobots die toestellen tot 14kg in het gamma hebben. De ingebouwde camera-technologie laat u verder op een heel intuitieve manier toe om random producten te gaan handlen en extra flexibiliteit mee te geven.

Na de huurperiode kan u het toestel dan desgewenst aankopen of terug inleveren.

ROBEX biedt u los van de cobot nog tal van extra services:

  • onsite training
  • ontwerp robot-tools
  • ontwerp van alle periferie
  • safety assesment
  • software support

Contacteer ROBEX vandaag nog om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.